Scholen

Verlichting speel een grote rol in het onderwijs. Onderzoek heeft aangetoond dat omgevingslicht een positief effect heeft op het welzijn en prestaties van mensen, dus ook op leerlingen in een klaslokaal.

De juiste verlichting kan zorgen voor betere leerprestaties en hogere concentratie, daar waar verouderde (tl-)verlichting kan zorgen voor slechtere concentratie of gezondheidsklachten. Daarnaast wordt er minimaal 50 procent bespaard op de energiekosten van verlichting.

Een goed verlicht klaslokaal heeft een goede combinatie van direct licht op werkniveau en direct licht op de wanden en plafonds. Bovendien zorgt goede verlichting ervoor dat het bioritme niet wordt verstoord, natuurlijk licht is immers onze referentie.

Voor de sector Onderwijs bieden wij een hoogwaardige lijn ledverlichting die specifiek voldoet aan de gestelde eisen voor verlichting in het onderwijs. Wij voeren een gedetailleerde lichtmeting uit en gaan hierbij uit van de minimale situatie voor het meest optimale resultaat.

Om u van goed advies te kunnen voorzien, bekijken wij graag samen met u de situatie ter plekke.

Neemt u contact met ons op voor meer informatie.